буквально трусить і теплі хвилі пробігали по всьому тілу. Бажаючи поквапити події я трохи порушила Равіка рукою і коли він став порушуватися знову запропонувала йому себе. Тут вже природа взяла своє і Равік не довго думаючи застрибнув на мою спину.
Він дуже боляче подряпав мене своїми пазурами, але мені вже було все одно - вся горя диким неприборканим бажанням роздобути півника Равіка в себе я дико завелася і одне навіть дотик твердого, дуже вологого і гарячого півника Равіка до моєї тремтяче щілини викликало бурю емоцій! О! Я злегка голі дівчата відео  підставила свою шпаринку і Равік потрапив у мене! Але у собак сучок петля набагато вже й менше, ніж клацаючи у жінок, тому член Равіка бовтався в мені як у горошина в банку. І всі розмови про "замку" між жінкою і собакою - це справжня брехня! Уявіть собі. що голова дитини зазвичай 50-52 сантиметри. а навіть найбільший член збоку при цьому не перевищує 10-12 см!! Так ось Равік зістрибнув з мене, не зрозумівши, що ж йому робити далі і тоді я знову злегка подрочити його півника та підставила тепер вже попкою. Коли Равік запхав свій член в мою попку я мало не заволала