від болю, член у собаки дуже твердий і до того ж де те посередині він у них роздувається в два рази товще ніж член (за рахунок цього роздути і відбувається замок при злучки собак, але не з людьми!). Але коли він став "танцювати" в мені я забула про біль і майже відразу ж скінчила.
Замку у нас не було і це все більше вигадки - у мене такого ні разу не було ні з Равіком, ні з іншими псами. Собаки не вміють трахатись більше одного разу за день, тому голі дівки відео коли Равік дуже швидко кінчив в мене (коли трапляються собак, то від моменту потрапляння члена кобеля в петлю суки і до моменту викиду сперми проходить менше хвилини! Знаю це не з чуток, адже Равік крім мене трахкав ще й сук, яких приводили до нього на в'язки) я ще не отримала всього, про що так довго мріяла. Після того, як Равік скінчив у мене, він втратив до моєї персони будь-який інтерес і почав приводити себе в порядок. Мені було мало! Але нічого вже не вдієш, що ж довелося просто відправиться в душ і "наздогнати" за звичною і торованою схемку ... Потім наші втіхи перетворилися на справжній ритуал. Равік вже достатньо був досвідчений і міг не кінчати навіть по 10-15 хвилин. Цього цілком достатньо .. Принаймні для мене.