Тоді всі умовляння і навіть запіхіваніе в щілину або обмазиваніе щілинки улюбленими ласощами - нічого не допоможе. Якщо собака втомилася, вона втомилася. Тоді вже якщо дозволяє час, я підставляти своєму коханцеві і він може мати мене у всі дірки. Але більше задоволення мій Равік отримував все-таки від попки. Там саме так, як у сучки. Тісно і член треться об стінки, що служить каталізатором при в'язанні. Вобщем так ми і прожили з Равіком майже 4 роки. Потім з-за сімейних обставин мені довелося віддати його. А цього року він помер. Століття собаки відеоголі дівчата короткий. Равік прожив 11 років. Породив після себе 64 цуценя (причому і псів і сук було народжене однаково по 32 "штуки" від різних сук звичайно ж). Зараз зі мною сука. мені вже не потрібно саме кобель. Мені все ж більше до душі мова собаки. Так що гармонія встановлена. І я навіть не зраджую при цьому чоловікові з собакою. (Для цього цілком вистачає коханця).
Розпуста? Так! Але життя то одна. Я хочу прожити його так, як сама хочу. От би ще знайти жеребця .. Або потрахаться перед відеокамерою за рахунок того, хто буде це все знімати, з конем або з собакою, а може бути з диким звіром або дельфіном .. Ну та це все ще може бути й здійсненне. Чи так і залишиться мрією. Хто знає? Час покаже! Всім успіху і любові
голі дівчата фото еро
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-07-26 14:14:57
Страница: 1