Після цієї дикої еблі з жеребцем, ходити я більше не могла і тато, взявши мене на руки і по дорозі цілуючи взасос, поніс до другого жеребцю. Я заплакала і спробувала вирватися, але він дуже вщипнув мене за слизький клітор і сказав - Покарання ще незакінчено, зараз ти відсисатимеш до кінця у другого, і зробиш це красиво, щоб мої друзі помилувалися на твою вправність, ти зрозуміла мене хльоркою? Я тихо кивнула головою і прошепотіла - Так тато, але обіцяй, що потім віддаси мене своїм друзям, щоб я показала їм все що вмію. Добре малятко, ти вчишся бути паінькой кожну хвилину. Він опустив між задніх ніг другого жеребця, головою до його величезному шлангу і наказав голі тьоті фото починати. Я обережно взялася руками за палицю і почала його видрачівать, одночасно облизуючи язиком по всій довжині. Через пару хвилин я увійшла у смак і смоктала член, пропіхнув його в свою пельку. Цей жеребець був молодший, його член був меншим, що дозволило мені заглотать іграшку по самі гланди.
Батько продовжував знімати, але несподівано наблизив своє обличчя до члена і почав обсмоктувати що залишилася зовні частина, солодко прицмокуючи. Від такої картини моя писька знову доверху наповнилася соками, і я, запіхнув вільну руку собі в пізді тут же скінчила.
В цей же час жеребець віддав довгу тягучу струмінь у мою горлянку. Частина сперми вибилася з рота і облила моє обличчя і грудки. Було так приємно відчувати солонуватий смак мовою і гарячу клейку масу на своєму тілі.
Я відвалилася від хуя в бік і впавши на спину важко дихала, а тато вилизував всі затишні куточки моєї роздовбаний піськи. Потім він підняв мене на руки і поніс до виходу з стійла. Тепер на тебе чекає ще один сюрприз, для твоєї останньої нерозширення сьогодні дірочки, наш козел повинен трахнути твою попочку, а інакше він буде розчарований, бо ти дала сьогодні майже всім домашнім тваринам і будеш його першої молоденької шлюшки - сказав тато. Я не могла йому відповідати від втоми і перезбудження, мої дірки вимагали все більше і більше хуев, і від думки про зносинах з козлом, я почала спливати піхвовими соками. Пізда
пеніс у 10 років
Страница: 1
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться12010-07-26 14:17:22
Страница: 1