зуділа в передчутті наступного траха. Ось ми і прийшли - сказав тато, вталківая мене в загін, де знаходився наш козел. Іди, посмокчу у нього маля. Ледве переставляючи натруджені ноги я підійшла до козла, лягла на спинку, взяла в руки його орган і відправила в свій мокрий рот. Козлу це явно сподобалося, судячи з того, що хуй почав рости. Він досягав 20 сантиметрів в довжину, а головка чорного кольору була роздвоєна на кінці. Я самозабутньо смоктала, а тато знімав нас на камеру з усіх ракурсів, примовляючи - Так моя хороша сосалка, підготуй його для своєї жопки, давай Накачай цей хуй для справжньої еблі.
Я увійшла у смак і відсмоктувати відео дівчата козячий хуй, пропіхнув його у своє горло і дрочила одною рукою ствол, а інший погладжуючи величезні довгасті сливи яєць, пускаючи при цьому слину в передчутті згвалтування моєї дупи.
Козел почав рухати цим органом у моєму ротик, і я відчула, як його їдка змащення заструменіє в із'ебанном тремтячому від напруги горлі. Підкоряючись татового знаку я насилу витягла роздутий член з рота і постала перед ним рачків. Намацавши його головку я ввела всі 20 сантиметрів всередину себе, відчувши яскраве як вибух, дотик жорсткої вовни на яйцях до мого розпухлою клітора. Козел негайно взявся розмашисто раздалбивать мою задню дірку. Я завили, тому що шерсть на його яйцях драла з клітора, як наждак, а роздвоєна головка хуя розсунула анус майже вдвічі. Було таке враження, що моя пряма кишка зараз розірветься. Я скінчила поспіль 6 разів, з моїх дірок просто лилося, а потім я відключилася і повисла на цапиному члені. Папа в цей час підставив миску під мою пізді,