http://se.uploads.ru/t/WGSID.jpg

Ще два-три поштовху, і хвиля тваринного насолоди затопить всі її істота!
- Аммммнн, забурчав Анюта, вигинаючи поперек:.
І раптом, вона відчула, що ручка повертається всередині неї проти її волі. Їй би в жаху відскочити від дверей, але: "ланцюгову реакцію" не зупинити, і Анюта, притримуючи двері, які явно намагалися відкрити зсередини бурхливо скінчила. Вона виразно відчула, як люто засіпалися в солодкій судомі її губки і клац. З перемагаючи бажання опуститися без сил на старий витертий килимок біля дверей, Анюта обсмикнула халатик і відскочила від дверей. Вона вже хотіла швиденько сховатися в своїй квартирі, але тут сусідська двері розчинилися, і пролунав баби-Натін надсадний кашель.
- Анюточка, золотко, ти, чи що, - Баба Ната явно була налаштована побалакати.
- Так, я тут, відро винести:, - зам'ялася Анюта.
- Заходь, ластонька, на чайок до баби! Одна я зовсім. Нудно! Ось тільки ідол цей волохатий звалився на мою голову! Слугувати внучки! Самі в табір, як його, спортивний, поїхали, а мені - старій пса свого підкинули! Жере як кінь, гуляти з ним треба: А тут ще біда - сумує він чи що. Всі носиться по квартирі, неспокійний, виє, скиглить! Сучку йому, мабуть, треба, он елда яка стирчить цілий день! Тфу! Господи помилуй! Ну-ка, Джек, виходь, розбійник, покажися, який ти є безстиднику поганий!
Тут же почулося цокання кігтів по паркету і в коридор вискочив Джек. Він був прекрасний. І зовсім не схожий на "волохатого ірода"! шерсть у нього була гладка блискуча, вуха сторчма, очі зовсім людські, нахабно оглянули Анюту з ніг до голови. Тим сильних задніх ніг гумово погойдуючись голі дівчата 14років бовтався напружений синюватий весь у вузлах жив, член, повністю вилізлий з хутряного мішечка. На кінці його блищала біла взбухшая крапля. Моментально почувши Анютине спливала соком "кицьку", Джека з розгону ткнувся їй головою між ніг. Мокрий ніс прослизнув по стегнах зсередини і безпомилково знайшов сочаться хіттю кучерики. Невідомо, що сталося б тут же в коридорі, але баба Ната дзвінко ляснув Джека за що ходять ходором боці.
- Стій, бандит! Не ганьби мене! Марш в кімнату, Ану пішов, пішов, окаянний!
Джек і не думав слухатись, але тут прокинулася Анюта, і ніжно, але рішуче відштовхнула пса. На щастя, підсліпувата баба Ната не помітила, як затуманились Анютині очі, і як за пристрасною знемогою запалилися в них іскри сучьей похоті.
У Анюти від солодкого передчуття занило, та не під ложечкою, а в тому самому мокреньком кволу містечку, де всі ці дні палав пожежа бажання.
- Баба Ната, давайте допоможу вам! Адже вам правда важко справлятися з Кобельков, гуляти з ним, годувати: А мені як раз худнути пора! Буду з ним на пробіжку виходити вранці. На майданчик ходити. Всі розвага:.
Баба Ната з радістю погодилася, пообіцявши "Дорогенька Анюточке" баночку домашнього варення.