Вона відповіла що немає і я попросив її прогулятися зі мною. Вона відмовлялася, але я умовив її! Як тільки ми зайшли в ліс я побачив будку і відразу ж ми пішли в неї. Будка була порожня і двері ледве трималася на петлях. Ми увійшли я закрив двері за допомогою палиці і сказав їй, щоб вона роздягалася до гола. Вона відмовилася і хотіла бігти, але я крикнув на неї і сказав, що все буде нормально. Після переговорів з нею)) вона все голі дівчата 12 років таки рзделась. У неї була гола пізда (без волосся) і тільки починали рости грудей. Я підійшов до неї і почав дрочити її кицьку. Потім я сів на підлогу і почав ліать їй клітор. У неї був маленький кліторок, але дуже гарна кицька. Я довго лизав їй поки сам не збудився. Я роздягнувся до гола і сказав їй щоб вона взяла мій член в рот. Вона довго відмовлявся, глянув по сильніше її по потилиці і змусив її смоктати. Я полночтью збудився-член у мене дуже напрегся і я сказав їй лягти на підлогу і розсунути по ширше ноги. Вона послухалася і я став пальцем її трахкати в кицьку. Вона зрідка гримала. Потім я підстроївся до неї членом-став повільно вводити в неї. Вона сильно кричала і била рукою по підлозі. Але мені було все одно-я заткнув їй рота рукою і трахкав вже з великою