гудзами. Потім я встав сів на колоду, яка там лежало і покликав її до мене. Вона підійшла (вже крізь сльози) і я сказав їй встати на рак. Вона встала і я став пальцем трахкати її в попові. Потім вийняв палець засунув їй у кицьку-з неї виходила змащення-по маленьку. Витягнув я палець весь в її змащенні і я сказав їй щоб вона попою села на мій член. Потім я взяв її, садити. Спочатку я сам робив руху тазом, але потім я сказав їй що голі жінки фото буду сидіти спокійно, а щоб вона сама стрибала на члені. Я розставивши ноги сидів спокійно, а вона стрибала голі дівчата 14 років видео на моєму члені та кричала і я тут же засунув у рот їй палець який був у її ж мастило. Потім відтрахають її в цій позі близько 5 хвилин я сказав щоб вона лягла на бік і підняла ногу. Вона злізла з колоди лягла на підлогу і підняла високо ногу-я підстроївся ззаду і з Тала трахкати її в пізді. Стінки її кицьки вже були сирі, червоні і сильно набряклі, але мені було все одно-я трахкав її і мені подобалося. Потім я поставив її в гусячу позу (ноги разом, зігнутися і підняти високо попові. Майже на рак,
голі дівчата 18 років
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1