голі пісі дівчат

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » голі пісі дівчат » Голи пляж » великі хуї

великі хуї

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Аленький інше). Від цієї пози у неї сильно відкрилася дірка попи, куди я і став її трахкати. Протрахав її так я скінчив їй на обличчя. Ми сиділи на колоді з нею, я курив. Сиділи близько півгодини, як у будку зайшов мій друг-Ігор-йому 15 років. Він викликав мене з будки і став питати хто це! Я розповів йому, як я її відтрахають і він захотів теж. Ми увійшли разом в будку і я сказав їй щоб вона роздягалася знову і що її спробує голі дівчата 15 років фото зараз мій друг. А я сам БІ-тобто можу і з хлопчиками і з дівчатками. Я раніше смоктав у нього член (у мого друга) 2 рази. Вона і він роздяглися повністю. Я поставив її на рак і підійшов знову перший до її дірки. Я став її трахкати в попу і покликав Ігоря і взяв у нього в рот його член. У нього був великий член. Потім, коли у нього встав, я відійшов від дівчиська і до неї прилаштувався Ігор, а я засунув у рот їй член. Потім поїмо її до рота, я встав на рак і сказав Ігорю, ахнув мене в попу-він відразу корився (він був менше мене і завжди слухався). Він трахкав мене перший раз-спочатку мені було дуже боляче, але потім

0

2

0

Вы здесь » голі пісі дівчат » Голи пляж » великі хуї

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно