ранок ... сонце світить в очі .. все співає .... вирішила трохи побешкетувати ...
плаття довге і все приховає ...................
на зупинці нікого немає ... а раптом все відкриється ....
ось маршрутка ... нарешті на роботу ...
сідаю .... прикриваю коліна вони зухвало стирчать ...
в маршрукте одні чоловіки ... ліцо направлено у вікно .. не хто не повинен побачити про що я думаю .... що таке вони всі дивляться на мене ... і це погляд не дивиться а прощає .... .. вікно вікно ... і знову погляд у салон .... боже мій ...
їхні руки ... вони щось роблять .... кров прилила до обличчя ... мені це тільки снитися ...
один підсаджується до мене .... вибачається ..... і тут його рука ... плавно потекла
.. Спочатку коліно потім все вище і вище ... Що ви робите???? ... Нічого !!!...
А ви нічого не забули вдома? Це просто .. просто ...........................
І ми просто! Їх штани вже не витримували натиску ....
Вся увага зупинилося на ... що вони роблять .. я не хочу ... навіщо я їх не оделала ... і тут їх члени вискочили .... один кращий за інший ... ...... немає і немає ...
руху руки ... вони смикають моє волосся ... вони щекотит стегна ....
що ви хочете? О, тільки ніжності ...... Відпустіть! Звичайно ... але пізніше ....
як би я не противилася це відбилося ...... його пальці шарпали клітор ...
.. Якщо б я їх вдягла вони не думали що я так хочу .... будь ласка ... але їхні очі вже палали пожадливістю і тільки сам акт міг їх зупинити .... шість членом голі дівчата стояли як солдати готові ... тільки я генерал могла віддавати їм накази .... і знову тіло зрадило мене ... один член занурився в мою плоть, другий - смикав мій язик він пестив, цілував і вже ніщо не могло мене зупинити або я або вони .... кожен був красивий по своєму ...
так хотілося проглатіть їх усіх але рот не вміщав їх усіх .... туту чий то палець став смикати анус я була не готова до цього, я попросила не чіпати ... але мої слова розтанули не ким не почуті ....
.. Я зроблю все тільки не чіпайте ... це боляче ..............
але він уже відкрив ворота болю і насолоди .. два почуття злилися воєдино ...
... Да ... немає ... так .... д-аааааааааааааааааааа ...
що творитися ..... тільки б це не закінчувалося ... біль і насолода ....
наступний наповнюй мене ... тривож тіло моє ..... ці очі ...............
хуі
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-07-25 22:55:35
Страница: 1