Привіт! Мені вже 27 років, так що досвіду думаю набралася. Прочитала ВСЕ оповідання в розділі "зоофілія" і вирішила, що можу розповісти дійсно справжні історії зі свого життя. Майже в усіх оповіданнях (!), Що я тут прочитала (тільки про дельфінів нічого сказати не можу однозначно, от би теж дати себе трахнути дельфіна! Але в нас навіть за тисячі км немає морів, так що це залишиться назавжди лише мрією, потаємним бажанням ..) присутня велика частина фантазії, і ці "твори" писали явно ті люди, які самі жодного разу не спали з твариною. Всі ці перебільшення звичайно властиві жанру любовних утіх, але не настільки ж! Тому почитайте про мої reality adventures або спробуйте самі випробувати секс з твариною!
Мені було всього лише 15 років, коли в голі хлопці 14 років мою вітряну голівоньку прийшла ідейка про секс з собакою. Всякі інші забави з восковими свічками великого розміру, пальчики і хлопчики - все це вже як то втратило свою первозданну хвилюючу красу.
Я навіть бувало довгий час відігравала з пилососом. Класне відчуття! Акуратно підставляєш трубу працюючого пилососа до статевих губках і відчуваєш ні з чим не порівнянне відчуття відсмоктування! Можна варіювати силу засмоктування, так що буде час на дозвіллі - поексперементіруйте. Ах, як же при цьому малі статеві губки щілинки наливаються кров'ю, їх терплять всмоктуваним повітрям пилососа, збудження росте просто посекундно! Вау! А потім у душік! І обов'язково струмінь гарячого (на межі терпіння) душу направити у вагіну, і тримати душ притиснутим до своєї щілині до упору! Коли вода заповнює всю матку і переповнює її, настає солодкий момент переповнення і всі м'язи і клітинки моєї любовної печерки починають тремтіти і конвульсивно скорочуватися. По низу живота розливається довгоочікуване тепло і я як ніби падаю в безодню, провалююсь туди з шаленою швидкістю вся ізнеможденная від водної процедури. Саме так мені доводитися "доганяти" душіком і тепер ... вже після сексу з чоловіком, який хоч і майстерно коханець і дуже довго не кінчає, але от довести мене до знемоги - на жаль! цього йому не вдається вже всі 8 років нашого шлюбу. Так і живу, в утіхах з чоловіком, душем і улюбленою собачкою. Так ось ... Мені було лише 15ть.
голі дівчата 18 років картинки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться12010-07-26 13:56:19
Страница: 1