дейка відвідала мою вітряну голівку. Але здійснити її - це була проблемка
На жаль! Собаки дуже примхливі істоти, і трахкати мене по справжньому Діксон відмовився навідріз, як би я не ухитрялися перед ним, всі мої спокушання, ласки руками і ротом - все виявилося марно. І вже тим більше мені потім стало страшно самій, а раптом від собаки можна завагітніти? У той час запитати про таке я не могла, а доступною сексуальної літератури в нашій "дірі" ніякої не було. Тому тоді я далі не пішла, хоча вся просто стікала соками від однієї лише думки про секс із собакою. Минуло майже 3 роки перш ніж я все-таки змогла здійснити свою пляж дівки мрію, але вже з власної собакою (теж коллі).
Равіка я купила вже дорослим і він чимало перев'язав сук у своєму регіоні. І в наш регіон він теж потрібен був як виробник щенят. Равік був відмінним коханцем! Вилизував він також добре і нескінченно як і Діксон, але з Равіком я все ж таки здійснила свою давню задумку. Вибравши момент, коли нарешті то нікого не залишилося в домі, я швиденько підмила Равіка і почала роздягатися сама. Вставши о собачу позу я запропонувала йому себе. Равік спочатку не зміг зрозуміти, що від нього хочуть і почав вилизувати мене як він вже це звик робити. Від очікування і від неприхованого урочистості, що я все ж таки доведу свою задумку до кінця (я завжди доводжу задумане до кінця! Завжди! Така вже в мене характер) мене